услуги с автокран шумен, авто кранове, авто вишка, автовишка, радиоуправляеми кулокранове, бордови камиони с прикачени кранове, транспорт на извънгабаритни товари, специализирано повдигащо оборудване

Услуги със кранове и товароподемна техника в Шумен и региона

King Lifting ООД е с дългогодишен опит в товаро-разтоварната дейност

Извършваме услуги с кран, транспорт, превоз на извънгабаритни товари в град Шумен, област Шумен, Преслав, Нови пазар, Варна и др.

Отдаваме под наем механизацията с висококвалифициран оператор, гориво и пълна документация.

Работим в екстремни ситуации с грижа към Вашите предмети, като ги пренасяме към новото им местонахождение.

Разчитайте на нас за качественни услуги.


King Lifting ООД предлага широк кръг от услуги с автокранове, транспорт и на извънгабаритни товари, камиони с прикачени кранове и услуги със специализирано повдигащо оборудване в Шумен и страната.

Разполагаме със 7 автокрана с товароподемност от 5 до 70 тона, радиоуправляем кулокран, специализирани товарни камиони с прикачени кранове и бордови камиони с прикачени кранове. Всеки автокран, радиоуправляем кулокран, бордови камион с прикачен кран и повдигащо оборудване се управлява от високоспециализирани и отговорни служители. Фирмата разполага с всички необходими документи за извършване на услугите.

Чрез бързина, безопасност, качество и грижа за всеки един клиент, изграждаме доверие и дългогодишно партньорство с всяка една фирма, с която работим в града и страната.

Тел. за контакти:

phone+359895166575

phone+359899952830

home pic
Отзиви