услуги с автокран шумен, авто кранове, авто вишка, автовишка, радиоуправляеми кулокранове, бордови камиони с прикачени кранове, транспорт на извънгабаритни товари, специализирано повдигащо оборудване

За нас

За нас

King Lifting ООД е бизнес свързан във сверата на повдигателните съоръжения , създаден през 2015 г. от Венцислав Данев. В момента Компанията се управлява от Александър Александров и Венцислав Данев. Визията им е да създадът независима и модерна компания за наемане на кранове, предлагаща на клиентите отлично обслужване и съотношение цена-качество. В продължение на половин десетилетие успешно се реализираме като един от най-уважаваните оператори в своята област. 

Със специален професионален екип ( първа квалификационна група за повдигане на неограничени товари  ), който разбира необходимостта от посрещане и надвишаване на очакванията на клиентите, King Lifting осигурява модерен парк от кранове, работещи със всички подемни мощности. 

King Lifting постоянно инвестира в нови машини и хора, за да гарантира високи стандарти за безопасност,  надеждност и продуктивност. Въведохме нови услуги в нашата гама, включително; Автокранове, Радиоуправляеми  кулокранове, Бордови камиони с прикачени кранове, Транспорт на извънгабаритни товари, Специализирано повдигащо оборудване за изпълнение на променящите се изисквания на нашите клиенти.